Nu ook drukwerk & design bij Ouwe Kloffie

Met een grafisch vormgever in huis met meer dan 10 jaar ervaring in ontwerpen, vormgeven en drukwerk ben je hier zeker op een adres waar je met een professional te maken hebt. Ouwe Kloffie weet waar de beste kwaliteit drukwerk vandaan komt. Wil je hiervan meegenieten? Geen probleem, laten we samenwerken!

Logo ontwerp

Of het nu om een simpel logo of juist om een ingewikkeld logo gaat, er wordt altijd met je meegedacht. Je logo dient uiteindelijk overal op te gebruiken zijn, zowel klein als groot.

Flyer ontwerp

Flyers nodig voor een festival, sportschool, kantoor, feestje, restaurant? Het maakt allemaal niet uit, hier is het mogelijk. In jouw eigen huisstijl of wij maken er wat moois van.

Poster ontwerp

Poster ontwerp nodig? Bijvoorbeeld om de straat vol te hangen, omdat je schoonmoeder 65 is geworden. Of juist om je bedrijf mee te promoten. Zowel het design als het drukwerk regelen we voor je.

Visitekaartjes

Je zou bijna zeggen, wie gebruikt ze nog? Visitekaarten. Toch behoort dit tot de top vijf van de meest bestelde drukwerk producten. Uiteraard kun je je visitekaartjes laten ontwerpen en drukken bij ons.

Social Media Ontwerp

Facebook, Instagram en meer social media. Wie gebruikt het niet?
Voor zowel zakelijke als particuliere pagina’s, afbeeldingen om te posten op je social media kun je bij ons terecht.

Kaarten

Rouwkaarten, Verjaardagskaarten, Trouwkaarten, Uitnodigingen, Geboortekaartjes en ga zo maar door. Daar draaien we onze hand niet voor om.

Scroll naar boven