Over Ouwe Kloffie

Mocht je geïnteresseerd zijn in hoe het ontstaan is, lees dan verder….
Zo niet, dan lekker bestellen en klaar, even goede vrienden.

Hoe is het begonnen?

Ik (Ricardo van Agthoven) heb er sinds ca. 2012  al van gedroomd om een eigen bedrijf te starten. En dan wel in het bedrukken van kleding en het aanbieden van reclame en drukwerk. Het is er voorheen nooit van gekomen, omdat ik er simpelweg de ballen niet voor had. Want weet je wel wat er allemaal bij komt kijken?

Na een aantal jaar door sukkelen en continue nieuwe designs bedenken om o.a. op kleding te drukken was ik het zat. De ontwerpen die ik al een aantal jaar op de plank had liggen werden door andere partijen het leven in geroepen. En nee, deze andere partijen hebben dit niet gekopieerd, zij zijn simpelweg met een nagenoeg zelfde otnwerp gekomen en hadden wel de ballen om ermee te starten! Heel goed gedaan. Daar mogen ze trots op zijn.  Vaker dacht ik had ik het maar eerder gedaan. Dan waren een aantal designs waar een groot deel van Nederland nu mee rond loopt wellicht mijn eigendom. Dit heeft mij weer aan het denken gezet. Vanaf dat moment ben ik aan de praat geraakt met meerdere mensen om mij heen, deze mensen stelden mij de vraag “Waarom doe je het niet gewoon, wat houdt je tegen?” Na wat gesprekken en uiteraard goed nadenken ben ik het alsnog begonnen en met succes en heel veel plezier.

Kan ik voor je aan de slag gaan?

Ook mogelijk:

Na wat avonden babbelen, heeft Ricardo, de ouwe, uhm stoute schoenen aangetrokken en heeft hij van wat spaarcenten apparatuur gekocht waarmee hij de mooie wereld van kleding bedrukken zelf eens konden gaan ontdekken. Na een aantal cursussen is Ricardo gestart met het bedrukken van zijn Ouwe Kloffie. Zo mooi om te zien dat je van de sweater welke je in de kast had hangen, maar niet meer droeg, opeens een heel vet kledingstuk kon maken. Telkens weer stond hij ervan te kijken dat zijn Ouwe Kloffie een nieuw leven kreeg. Zo was het opeens niet meer raar om in je Ouwe Kloffie over straat te gaan en er uit te zien als een tokkie of schooier of hoe je het ook wilt noemen. En zo is de naam Ouwe Kloffie geboren! 

Ricardo heeft er bewust voor gekozen om hoge kwaliteit te leveren. Goedkoop is duurkoop toch?
Denk er eens aan dat je een Ouwe Kloffie trui bij ons koopt en na twee keer wassen de bedrukking eraf ligt of de trui opeens gekrompen is…Uiteraard verwachten wij wel dat je de kleding met respect behandelt. Denk er bijvoorbeeld aan om de kleding NOOIT in de droger te stoppen en niet boven de 40 graden te wassen. En heb je zelf totaal geen verstand van wassen is er altijd nog je (schoon)moeder die je vast wil helpen. In ruil voor een Ouwe Kloffie trui, uiteraard!

Ouwe Kloffie heeft kleding ontworpen die gewoon lekker zit. Daar waar iedereen zich comfortabel in voelt. Dit kan zowel thuis op de bank zijn, op je strandstoel ergens op een zonnig strand of zelf tijdens een avondje doorzakken.

Volg ons via social media en blijf zo op de hoogte van nieuwe artikelen in onze webshop.

Deze techniek is te gebruiken op de meeste textielsoorten (katoen, polyester, mix, nylon, denim, etc). Deze techniek wordt vaak gebruikt voor teksten en logo’s.

Maar, zoals Johan Cruijff zei: Elk voordeel heeft zijn nadeel.

KLEUR

De kleur van de bedrukking zal altijd hetzelfde blijven. Ongeacht het aantal keer wassen of hoe oud het is.

HECHTING

Het hecht perfect! Bedrukking zal niet loslaten en zal ook niet scheuren, zoals dit bijvoorbeeld wel bij zeefdruk kan gebeuren na verloop van tijd en veel wassen. 

FORMAAT

Je zit niet vast aan een bepaalde grootte van het ontwerp. Althans, het moet natuurlijk wel op het kledingstuk passen 😉

TEXTIELSOORTEN

Het kan gebruikt worden op bijna alle textielsoorten. Bij zeefdruk is bij gebruik van donkere kleding en/of Polyester wel aan te raden om een blocker te gebruiken. (Extra kleur achter de huidige kleur)

GEBONDEN AAN KLEUREN

Bij Flexfolie ben je gebonden aan kleuren. (al zijn het er wel veel) Bij zeefdruk is dit een ander verhaal. Hierbij kun je tot 14 kleuren in PMS drukken of je drukt in full color.

KLEURVERLOOP

Kleuren netjes in elkaar over laten lopen is niet mogelijk met flexfolie (schaduw effecten met meerdere tinten)
Met zeefdruk is dit weer wel mogelijk.

Snelle bezorging

Handgemaakte producten, zodra het klaar is verzenden we het meteen

Beste kwaliteit

De bedrukking vervaagd niet in de was, is rekbaar en zo ook de kleding

regelmatig acties

Houd Instagram en Facebook in de gaten en volg ons natuurlijk even

veilig betalen

Betaal snel en veilig via Ideal

Scroll naar boven