Ben jij influencer?

Wil je Ouwe Kloffie een handje helpen of wil je gewoon zelf in deze vette kleding lopen en dit tegelijkertijd op jouw eigen kanalen showen? Dat kan, maar voor wat hoort wat he? 

Door Ricardo van Agthoven

Beste influencers, Youtubers en bloggers,

Wij kennen het gevoel dat je al die leuke kleding graag wilt hebben. Want wij van Ouwe Kloffie raden Ouwe Kloffie aan, hebbie’ m door? 

Wij worden vaker benaderd door zogeheten “influencers” met de vraag of wij wat kleding op willen sturen in ruil voor content. Uiteraard staan we hiervoor open en willen wij ook gewoon groeien. 

Echter spreken we uit ervaring dat een influencer met gigantisch veel volgers niet altijd is wat het is. Al eens gehoord van Fake volgers? Volgers die je tegenwoordig kunt kopen? Om die reden zijn wij wat voorzichtiger geworden en wordt er altijd een controle gedaan door een specialist die wij hiervoor benaderen. 

Om een lang verhaal kort te maken, maken wij het wel mogelijk om “gratis” kleding te ontvangen van Ouwe Kloffie. Het is uiteraard niet helemaal gratis. Voor wat hoort wat! Wanneer je ons kunt overtuigen van jouw manier waarop je één van onze producten de hemel in prijst en ervoor zorgt dat deze de juiste aandacht krijgt, tja wie zijn wij dan om jou een “nee” te verkopen?

Wij accepteren verschillende manieren van samenwerkingen en zijn zelf enorm dol op barterdeals. 

Waarom geven we producten weg?

Omdat elke klantenreview andere klanten helpt bij het nemen van een beslissing; dus niet alleen de testers profiteren ervan, maar ook alle andere Ouwe Kloffie klanten.

Omdat door je productrecensies op je Instagram, Facebook of andere social media accounts, blogs of YouTube kanalen te publiceren, help je ons natuurlijk ook een beetje om nieuwe klanten voor Ouwe Kloffie te winnen.

“Ouwe Kloffie staat open voor samenwerkingen met influencers, bloggers, youtubers etc. Maar voor wat hoort wat!”

Hoe kan ik meedoen?

Dit kan al wanneer je simpelweg een fan van Ouwe kloffie bent

– Als je het leuk vindt om foto’s en/of video’s te maken en onze producten te showen op jouw eigen kanalen.
– Stuur gewoon een e-mail naar: info@ouwekloffie.nl, stel jezelf kort voor en vertel ons welke producten je zou willen fotograferen. Tip: Maak er een niet al te lang verhaal van 😉

Als blogger / influencer

– Als je een blog of Instagram kanaal beheert met een relevant thema en daar regelmatig op publiceert, horen we graag van je: Stuur ons een email naar: info@ouwekloffie.nl met je kanaal en verhaal.
– Je schrijft een productbespreking met productfoto’s op je blog, inclusief backlinks naar onze website, en stuurt ons de link naar je bericht.

Als Youtuber

– Als je een eigen Youtube kanaal hebt met te minste 1.000 fans en deze regelmatig update, mail ons dan alsjeblieft op info@ouwekloffie.nl met de details van je Youtube kanaal.
– Wanneer je de productvideo upload op je eigen Youtube kanaal, zet dan alsjeblieft www.ouwekloffie.nl als link in de videobeschrijving. Moet je wel de video gelijk beschikbaar openstellen voor derden (OuweKloffie). Zo kunnen wij het gebruiken op onze productpagina’s.

 

Natuurlijk sturen we het product gratis naar je op. Het kan voorkomen dat we gebruikte producten opsturen die voor onze eigen fotoshoot of voor een ander item zijn gebruikt. Een snelle indiening van beoordeling – niet later dan 14 dagen na ontvangst van de producten – wordt gewaardeerd.

We kijken uit naar de vele prachtige bijdragen en een goede samenwerking!

 

 

 
Scroll naar boven