Ik wil alleen tekst als bedrukking, wat kost dat dan?

Bekijk hieronder wat de prijzen zijn van een eigen bedrukking op jouw t-shirt, hoodie, trui, hemd etc.
Let op! Deze prijzen gelden enkel bij aanleveren van eigen kleding.

Laat ons gewoon weten wat je wensen zijn en we maken er iets moois van!
Uiteraard krijg je eerst het design te zien voor er daadwerkelijk gedrukt wordt.
We sturen je het ontwerp en de prijsopgave per e-mail door, na akkoord gaan we aan de slag.

Kleding laten drukken 

 

Met bedrukte kleding kun je als bedrijf professioneel overkomen, of kun je gebruiken als beloning voor terugkerende klanten en bijvoorbeeld goede werknemers. je kan bedrukte kleding uiteraard ook weggeven zodat een ander jouw bedrijfsnaam of ontwerp promoot. Zo kan textiel bedrukken niet alleen dienen als promotie, maar ook als een middel om jouw relaties mee te onderhouden. Je geeft iets weg, maar krijgt er ook iets voor terug. Denk daarom goed na welk soort bedrukte kleding je kiest.

Een andere mogelijkheid is om het hele team in uniform te kleden, bijvoorbeeld om buiten op te vallen of om te dragen tijdens een evenement. Ook bedrijfskleding bedrukken kent vele mogelijkheden: Polo’s en T-shirts tijdens een sportevenement bijvoorbeeld.. Iedere gelegenheid waar kleding een optie is, is het weer een kans om jouw naamsbekendheid te vergroten.

Kleding drukken met echte kwaliteit

 

Wat je bij bedrukte kleding in gedachten moet houden, is dat je voor kwaliteit kiest. Bedrukte kleding krijgt bij Ouwe Kloffie net als het maken van drukwerk de meeste aandacht. Iedereen waardeert een goed product! Je wilt toch dat de bedrukking blijft zitten en niet na een tijdje eraf wordt gewassen?

Bij Ouwe Kloffie is kwaliteit leveren niet meer dan normaal. Net dat stapje extra doen. Ouwe Kloffie staat er om bekend dat er net iets meer wordt gedaan en de klanten niet als een pionnetje worden gezien. Je bent een partner en dat merk je! Alleen met het juiste meedenken en de mooiste ontwerpen  zorgen wij ervoor dat je kwaliteit ontvangt. Of je nu full-colour drukwerk wil printen of een groot oppervlak op een t-shirt nodig hebt, samen zorgen wij voor het beste resultaat. Uiteindelijk maakt dit kleding bedrukken een uitstekende manier om de professionaliteit van jouw bedrijf te communiceren en aandacht op jouw merk te vestigen. Wat jouw drukwerk wensen ook zijn, Ouwe Kloffie helpt je er graag mee! Echt hoor.

Scroll naar boven