Bedrukte kleding

Bedrukte kleding kun je tegenwoordig overal wel vinden, maar wanneer weet je nu zeker dat we praten over kwaliteit? Dit wordt hieronder uitgelegd…

Door Ricardo van Agthoven

Wil jij er zeker van zijn dat jijzelf, jouw klanten, partners en werknemers jouw bedrukte kleding overal kan dragen? Ouwe Kloffie heeft een aardig aanbod in hoodies, shirts, truien, sweaters, slabbetjes, rompertjes, tassen, schorten en nog veel meer wat jou helpt om beter herkenbaar te zijn, zodat jouw marketing en promotie net dat beetje meer wordt.

Vandaag de dag focussen veel bedrijven enkel op digitale marketing en social media als het aankomt op het vergroten van merkbekendheid. Maar kleding bedrukken is niet voor niets een klassieker; het is vaak net dat beetje extra professionaliteit.

Of je nu kiest voor bedrijfskleding bedrukken om jouw werknemers op te laten vallen of besluit dat bedrukte kleding passend is om juist weg te geven of misschien zelfs te verkopen, er zijn vele opties mogelijk bij Ouwe Kloffie om extra op te vallen met bedrukte kleding.

“Bedrukte kleding moet in mijn ogen voldoen aan een aantal eisen. De kleding moet kwalitatief in orde zijn en dient niet na de 1e de beste wasbeurt te krimpen. Daarnaast moet de bedrukking blijven zitten en niet gaan scheuren of iets dergelijks”

De meeste bedrijven hebben slechts een beperkt budget als het aankomt op branding en marketing. Als je het meeste waar voor je geld wilt én er zeker van wilt zijn dat jouw merk er altijd consistent uitziet, dan kan bedrukte kleding een uitkomst zijn. Textiel bedrukken is een kosten gerichte en simpele manier om jouw bedrijf te adverteren. Het helpt niet alleen om er met het hele team professioneel uit te zien, ook biedt het voordelen buiten jouw winkel of kantoor.

Een van de grootste voordelen van kleding bedrukken is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Of je nu zoekt naar een manier om iedereen gepast gekleed te laten werken in uniform of je de items wilt gebruiken als relatiegeschenk, er zijn genoeg modellen, producten en design opties om uit te kiezen. Buiten de gewone bedrukte polo’s en t-shirts zijn er bijvoorbeeld:

• Casual kleding voor mannen en vrouwen
• Tassen en hoodies
• Kussen hoezen
• Tassen, mutsen en petten
• Sporttassen
• Vesten en jassen

Vaak zal je als bedrijf kleding bedrukken die past in het plaatje van jouw ideale klant of werknemer. Als je een item vindt dat precies past bij jouw bedrijf, wordt kleding laten drukken een nog sterker promotiemiddel.

Onthoud hierbij dat textiel bedrukken alleen een goede uitkomst is als jouw producten van goede kwaliteit zijn. Goed zittende pasvormen, een uitgedacht design en een item dat in de mode is zorgt ervoor dat jouw doelgroep jouw merk met trots draagt.

Kleding laten drukken en gebruiken als promotie

Bedrukte kleding kan een onderdeel zijn waarmee je aantoont dat jouw bedrijf professioneel is, of kan juist dienen als beloning voor terugkerende klanten en goede werknemers. Als je een bedrukt t-shirt wil weggeven, kun je bij Ouwe Kloffie goed terecht, want wij denken met je mee.  Zo kan textiel bedrukken niet alleen dienen als marketing, maar ook als een middel om jouw relaties mee te onderhouden.

Een andere mogelijkheid is om de werknemers van de sportschool in een bedrukte outfit te steken, zo worden zij op locatie herkent, maar ook bijvoorbeeld buiten of tijdens een evenement. Ook bedrijfskleding bedrukken kent vele mogelijkheden: petten en T-shirts tijdens een sportevenement of juist polo’s. Iedere gelegenheid waar kleding een optie is, is een optie om jouw merkbekendheid te vergroten.

Kleding drukken met kwaliteit

Een van de dingen die je bij kleding bedrukken in gedachten moet houden, is dat je voor kwaliteit kiest. Bedrukte kleding krijgt bij Ouwe Kloffie krijgt de meeste aandacht er wordt met precisie gewerkt. Jijzelf, Jouw klanten, partners en werknemers waarderen een goed product! Kies dus niet alleen voor een simpele bedrukking, maar voor bedrukte kleding waarbij de bedrukking ook daadwerkelijk blijft zitten! 

Bij Ouwe Kloffie is kwaliteit de standaard. Alleen de beste apparatuur en de betere kleding bedrukkings technieken zorgen ervoor dat je de beste kwaliteit producten krijgt. Uiteindelijk wil je dat de bedrukking er lang op blijft zitten toch? 

Wat jouw wensen ook zijn, Ouwe Kloffie helpt je er graag mee

Scroll naar boven