Ouwe kloffie onderdeel van Nicks Reclame

Nicks Reclame, een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in textielbedrukking en promotionele producten, maakt met trots bekend dat de populaire webshop Ouwe Kloffie officieel ondergebracht is onder haar paraplu. Deze strategische stap versterkt de positie van beide bedrijven en markeert een nieuwe fase in hun groei.

Ouwe Kloffie, opgericht door Ricardo van Agthoven, bestaat al meer dan 10 jaar en is uitgegroeid tot een begrip onder liefhebbers van unieke prints op textiel. Ricardo heeft met zijn creatieve oog voor stijl en trends het merk weten op te bouwen tot een gevestigde naam in de markt. Nu bundelt hij zijn krachten met Nick Voorbach, eigenaar van Nicks Reclame, om samen verder te bouwen aan deze creatieve onderneming.

Ricardo van Agthoven is een ervaren professional met meer dan 20 jaar expertise op het gebied van grafische vormgeving, drukwerk en aanverwante disciplines. Door zijn veelzijdige achtergrond heeft hij een scherp oog ontwikkeld voor detail en creativiteit, wat hem in staat stelt om concepten om te zetten in krachtige visuele uitingen. Naast zijn passie voor design en drukwerk, is Ricardo ook een pionier in het ontwikkelen van unieke bedrijfsidentiteiten, waarbij hij altijd oog heeft voor de laatste trends en technologieën.

Zijn carrière omvat tal van succesvolle projecten, van klein tot groot, waarbij hij zijn vakkennis heeft ingezet om telkens hoogwaardige resultaten te leveren. Met zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van de branche, is Ricardo een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar innovatieve en effectieve oplossingen op het gebied van grafische vormgeving en drukwerk.

Nick Voorbach heeft door de jaren heen een solide reputatie opgebouwd in de wereld van textiel, promotieartikelen en relatiegeschenken. Met zijn uitgebreide kennis van materialen, productietechnieken en klantgerichte oplossingen, weet Nick keer op keer kwalitatieve producten te leveren die zowel functioneel als opvallend zijn. Zijn scherpe inzicht in trends en zijn persoonlijke aanpak hebben hem tot een vertrouwde partner gemaakt voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke promotieoplossingen.

In samenwerking met Ricardo van Agthoven, die jarenlange ervaring heeft op het gebied van grafisch ontwerp, drukwerk en textielbedrukking, vormen ze een sterk duo. Hun gecombineerde kennis en expertise vullen elkaar perfect aan, wat resulteert in een creatieve en innovatieve aanpak voor klanten. Samen zetten ze de toon voor de toekomst, waarbij hoogwaardige ontwerpen, drukwerk en gepersonaliseerde promotieartikelen hand in hand gaan.

De samenwerking tussen Nick en Ricardo belooft veel goeds voor de toekomst. Door hun gezamenlijke passie voor kwaliteit en creativiteit zijn ze in staat om klanten nog beter te bedienen en te verrassen met op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften.

Nick Voorbach: “Met de toevoeging van Ouwe Kloffie aan ons portfolio zetten we een belangrijke stap in de uitbreiding van ons aanbod. We delen dezelfde visie op kwaliteit en creativiteit, en samen met Ricardo zien we enorme potentie om beide merken verder te laten groeien.”

Eerder kwam Ricardo in dienst bij Nicks Promo & Gifts, later is het bedrijf verder gegaan onder de naam Nicks Reclame en meer, een doorstart onder een nieuwe naam. Deze herstructurering stelt de bedrijven in staat om efficiënter samen te werken en een breder scala aan diensten te bieden, variërend van textielbedrukking tot promotionele producten en merchandise.

Ricardo van Agthoven: “Ik ben enorm trots op wat we met Ouwe Kloffie hebben bereikt en kijk ernaar uit om samen met Nick deze nieuwe weg in te slaan. De synergie tussen onze bedrijven zal ons in staat stellen om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Met deze samenwerking openen zich nieuwe mogelijkheden voor zowel de zakelijke als particuliere klanten van beide bedrijven. Gezamenlijk zullen ze blijven werken aan innovatieve, op maat gemaakte oplossingen voor elke klantbehoefte.

Scroll naar boven